log

Upea Pink Panther kolikkopeli

Lähde mukaan vaaleanpunaisen pantterin matkaan. Pink Panther kolikkopeli Playtechilta tarjoaa kaikille rahapelien ystävillle suurvoittoja ja paljon mukavia yllätyksiä, jotka tekevät tästä kolikkopelistä ainutlaatuisen! Jos pidit alkuperäisestä pinkista pantterista, tulet pitämään tästäkin videokolikkopelistä!Pink Panther on todella hauska peliautomaatti, jonka teemana on kaikkien tuntema ovela pinkki pantteri. Tämä hahmo on tuttu meille alunperin Blake Edwardsin ohjaamista rikoskomedioista. Näitä leffoja on useita ja Pink Pantherin alunperin piti olla vain osa leffan alkutunnusta, mutta siitä tuli suositumpi kuin komisario Jacques Clouseausta. Elokuvan tunnusmusiikki varmasti jokainen tuntee, se on yhtä suosittu. Sama musiikki soi tietenkin kolikkopelinkin taustalla. Pelikoneen grafiikat ovat taitavasti toteutettuja ja Pink Panther on siis Playtech yhtiölle tuttuun tapaan, hyvin onnistunut peliautomaatti.

Pink Pantherin erikoisominaisuudet

Kyseistä kolikkopeliä pelataan viidellä kelalla ja käytössä on huikeat 40 panoslinjaa, jotka tuovat suuren määrän voittomahdollisuuksia. Keloilla pyörii tietenkin vaaleanpunainen pantteri itse, komisario Jacques Clouseaus, pommi, kassakaappi, suurennuslasi, aave ja vaaleanpunaiset tassun jäljet. Peliautomaatin vasemmassa laidassa nojailee slotin päähahmo, joka seuraa peliä. Eri merkit sisältävät erisuuruisia voittoja ja jotkut myös varsin mukavia bonuksia. Näistä pääset lukemaan helposti, vaikkapa kesken pelin, ruudun vasemmasta alareunasta infosta. Ne kannattaisi lukea, koska Pink Panther pitää sisällään ennätysmäärän bonuspelejä ja muitakin lisäominaisuuksia, joista et kai halua jäädä paitsi.

Pink Pantherin erikoissymbolit

Pink Pantherissa on mukana tavallinen wild-symboli, jona toimii itse pantteri. Wild korvaa muut symbolit voittolinjoilla, paitsi scatter-symbolia. Scatterina puolestaan toimii Pink Panther-logo, ja mikäli se esiintyy missä vaan keloilla kolmesti, niin saa lisävoiton. Näiden lisäksi peliautomaatissa on jopa 4 upeaa bonuspeliä, jotka voivat aktivoitua pääpelin aikana aivan satunnaisesti. Näihinkin pääsee tutustumaan erittäin helposti info-painikkeen kautta. Jokainen bonuspeleistä tarjoaa loistavat mahdollisuudet tuntuviin lisävoittoihin. Mikäli mikään näistä ei toistaseksi vakuuttanut sinua pelikoneen mahtavuudesta, niin siinä on vielä kaiken tämän lisäksi todellakin mysteerijättipotti. Tarjolla on Minor Pink, Major Pink, joiden potit näkyvät kokoajan peliautomaatin yläreunoissa. Ne eivät vaadi mitään tiettyä voittoyhdistelmää, vaan ne arvotaan täysin satunnaisesti, joten jokaisella peliä pelaavalla yhtä hyvä mahdollisuus.Tätä hedelmäpeliä voi pelata monenlaisella panoksella, voit säätää siis kaikki kolikon arvosta alkaen. Panoslinjoja on monta, joten pitää muistaa, että kun pelaa kaikki voittolinjat aktiivisena, kokonaispanoksena on kolikon arvo kerrottuna x40. Mikä parasta Pink Panther slotissa on vielä mahdollisuus tuplaukseen. Halutessaan voitot voi tuplata tai kaksinkertaistaa puolet voitostaan. Tuplausta on mahdollista jatkaa aina 250 euroon saakka.
  • Voittolinjoja: 40
  • Wild-symboli: on
  • Bonuspelit: on
  • Voittokertoimet: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by supergametrailers.com. All Rights Reserved