log

Oikein kiinnostava Katana peli Novomaticilta

Novomaticin kehittämä Katana kolikkopeli sisältää viisi kelaa ja 20 panoslinjaa. Slotti tarjoaa jännittävän matkan ajassa taaksepäin, joilloin asuvat samurait, jotka puolestivat urheasti Shōguninsa, eli samurai-armeijan hallitsijan. Sana Katana on nimi miekalle, jota samurait käyttivät. Tämän Novomaticin peliautomaatin teemana on keisarin tie kohti valtaa ja rikkauksia. Slotissa kaikki liittyy japanilaiseen kultuuriin niin geishat kuin pelikorttien symbolitkin. Niin pelin grafiikat kuin musiikitkin on tehty viihdyttäviksi.

Katana peliautomaatin erikoissymbolit ja toiminnot

Wild-symbolina toimii kuva shogunista, joka voi korvata kaikki muut tavalliset pelisymbolit muodostaakseen voittoyhdistelmän.Wild on myös pelin arvokkain symboli, sillä viidellä wild-symbolilla samalla panoslinjalla saa slotin pääpotin, joka on 50 000 kolikkoa, jos pelaa maksimipanoksella 100 kolikkoa per pelikierros. Lisäksi Geisha tuo mukavat voitot 40 000 kolikkoon asti.Scatter-merkki on puolestaan kuva katana-miekasta. Vähintään kolmella scatter-symbolilla pääsee ilmaiskierrostilaan, jossa on tarjolla kymmenen ilmaista kierrosta. Mikä parasta wild-merkki toimii myös lajaanevana wildina ja saada minkä vaan kohteen kiekoilla sekä korvata kaikki muutkin pelisymbolit paitsi scatteria. Pitää kuitenkin muistaa, että wild kasvaa vain jos kiekoilla voi muodostua voittoyhdistelmä.

Pelaaminen oikealla rahalla ja panokset

Jos mietit kannattaako pelata kolikkopelejä oikealla rahalla, kokeilla esimerkiksi tätä kolikkopeliä, tulet olemaan iloinen kuulla, että Katana sopii kaikille pelaajille heidän pelibudjetista riippumatta. Pelikierrokseen on mahdollista panostaa 0,40 kolikkoa, eli jos valitset kaikki 20 voittolinjaa aktiivisina, kokonaispanoksena tulee 100 kolikkoa, mikäli panos per linja on 5 kolikkoa. Voitot muodostuvat perinteisten sääntöjen mukaan, eli voittoon tarvitaan vähintään kolme samanlaista voittosymbolia.Katana on ehdottomasti pelaamisen arvoinen kolikkopeli, sillä sen bonustoimintojen aikana voi voittaa todella paljon.

Yhteenveto Katana peliautomaatista

Katana on mukava slotti, jossa on laadukas grafiikka ja sujava peliprosessi. Vaikka slotti ei sisällä paljon erikoistoimintoja, siitä voi silti voittaa hyvän rahasumman ilmaiskierrosten avulla. Peliautomaatin voitot eivät ole niin massiivisia, mutta ne tarjoavatkin kivasti jatkoa palkkakiekkoon ja merkittävästi viihdettä. Pelaa Katana hedelmäpeliä, jos etsit vaihtelua, viihdykettä ja mukavia voittoja.Jos olet aloittelija tai haluat ensin kokeilla tätä uutta Katana peliä, pelaa slottia aivan ilmaiseksi eli leikkirahalla. Ilmaispeli auttaa sinua tutustumaan kolikkopelin ominaisuuksia ja harjoitella aivan riskittömästi. Onnea vaan pelaamiseen!
  • Voittolinjat: 20
  • Wild-symbolit: on
  • Scatter-symbolit: on
  • Ilmaiskierrostila: on
  • Bonuspeli: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by supergametrailers.com. All Rights Reserved