log

Mahtava Superman slot peli

Lopeta vetelehtiminen, koska Superman tarvitsee juuri sinua avukseen pelastamaan maailman! Jos onnistunut suorittamaan tehtäviä, Clark Kentin maineen ja kunnian lisäksi sinut palkitaan tietenkin rahallisestikin. Kokeile tätä kolikkopeliä ilmaiseksi ja tule sankariksi ainakin päivän ajaksi!

Superman slotin ulkoasu

Peliautomaatissa on 5 kelaa ja huikeat 50 panoslinjaa. Vaikka scatter-symbolilla ei voita ilmaiskierroksia, pääsee hauskaan bonuspeliin. Mikä parasta tässä nettipelissä on wild-symboli ja Bonus Bet –toiminto.Peliautomaatin voittosymboleita ovat tietenkin itse Superman, Lex Luthor, Louise Lane, silmälasit, kryptoniitti, sekä The Planet –logo. Scatter- ja bonussymbolina toimii pelin logo ja wild-symbolina Superman itse. Voittotaulukosta on mahdollista tarkistaa, mitä kullakin pelisymbolilla voittaa ja kuinka monta niitä tarvitaan voittoon.Peliautomaatissa on kivat grafiikat ja se on erittäin laadukkaasti luotu. Supermanin kehittäjä on AMAYA peliyhtiö, joka on keskittynyt tätä nykyä enemmän muuhun uhkapeliviihteeseen (esim. pokeriin) kuin kolikkopeleihin.

Superman slotin jättipotti

Peliautomaatti ei sisällä tavallista eikä progressiivista jackpotia, mutta voi silti voittaa isosti. Peliautomaatin korkeimman voiton saa viidellä wild-symbolilla ja pääpotti on siis huimat 10 000 kolikkoa! Kuten yleensäkin mitä korkeampi on käytetty pelikolikon arvo, sitä on suurempi voittosumma.Kolikon arvoa voit vaihdella 0,01-1 euron välillä, joten pienin mahdollinen panos on 0,25 euroa yhdelle kolikolle per rivi ja suurin viidellä kolikolla - 125 euroa. Näin ollen 5:llä wild-symbolilla voi kotiuttaa jopa 25 000 euroa, jos olet onnekas.

Supermanin erikoistoiminnot ja muut ominaisuudet

Erikoistoiminnoista ei Superman pelissä tule pulaa! Saadessaan kolme pelin logoa pääsee hauskaan bonuspeliin, jossa tulee auttaa sankaria pelastamaan hädässä olevia ihmisiä. Kuten olemme jo maininneet onnistuneet tehtävät palkitaan anteliaasti! Wild-symbolina toimiva Superman symboli taas korvaa kaikki muutkin symbolit paitsi bonuksen ja scatterin ja tuplaa voittosi. Superman-slotin erikoisuus on mahtava Bonus Bet –toiminto, jota pelaajalla on mahdollisuus käyttää peruspelin aikana. Bonus Betissä pääsee nappia painamalla pelaamaan kaikki 60 voittolinjalla ja erikoistoimintoon kuuluu myös bonuspeli, jossa vaadiitaan vähän suurempiakin panoksia, mutta jossa on mahdillista voittaa sitäkin enemmän rahaa!

Superman kolikkopelin erikoisuuksia

Superman sisältää myös bonuspelin nimeltään Lois Lane Wilds Hearts, joka aktivoituu kun trikoomies osuu ykköselle kelalle ja toimittajanaikkonen 5:lle yhtäaikaisesti. Sen jälkeen pelaajan tulee valita yksi Lois viidestä, tämä puolestaan määrittää, montako ilmaista kierrosta saa, mikä on kierrosten voittokertoin ja montako wild-symbolia kierroksilla osuu. Lisäwild-symboleja tippuu näillä pelikierroksilla 2-5 keloille.
  • Voittolinjoja: 50
  • Wild-symboli: on
  • Scatter-symboli: on
  • Ilmaiskierroksia: on
  • Bonuspelit: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by supergametrailers.com. All Rights Reserved