log

Helppo ja tuottoisa Bejeweled hedelmäpeli

Bejeweled on monille tuttu peli, jota pelataan nettisivuilla, kännyköissä, ja jopa Facebookissa. Bejeweledistä on nyt kehitetty myös erinomainen hedelmäpeli, jossa pelataan oikealla rahalla. Hedelmäpelin valmistaja on peliyhtiö CryptologicBejeweled pelissä tarkoituksena on muodostaa mahdollisimman pitkiä rivejä jalokivistä pystyyn tai vaakaan 5×5 ruudukkoon. Kun kolme tai useampi samanlainen jalokivi on vierekkäin, ne poistuvat peliruudulta. Jäljelle jääneeseen tyhjään tilaan sitten putoaa lisää jalokiviä, ja myös niistä voi muodostua jalokiviä.

Bejeweledin panostus ja voitot

Entisestään hedelmäpeliä piristävät sen kolme isoa voittoa. Viis Bejeweled-merkkiä tuo 1000x voittokerroin. Viisi samaa jalokivi-symbolia vaakarivillä tuo 8000 kertaa panoksen kokoisen voiton. Jos saa viisi Beweled-symbolia linjalla 10 annetaan 20 000 kertainen voitto. Näin ollen jo 50 sentin panoksella suurin voitto on tasan 10 000 euroa.

Slot pelin erikoisominaisuudet

Supersuosion saavuttanut Bejeweled puzzlepeli valloittaa myös samannimisenä peliautomaattina. Samankaltaisuus ei jää ainoastaan nimeen, vaan ulkoasua ja perustoimintoja myöten hedelmäpeli tuntuu hyvin tutulta.Pyörivien kelojen sijaan Bejeweled-hedelmäpelin symbolit siis tippuvat peliruudun yläreunasta. Mikäli saa voittoyhdistelmiä, voittavat symbolit katoavat ja niiden tilalle ylhäältä putoaa uusia symboleja ja näin voi voittaa uudelleen ja uudelleen. Ihan kuten esikuvassaan. Erikoissymboleja on vain yksi: Bejeweled-symboli, joka toimii wildina. Se käy minä vaan jalokivenä ja tämän ansiosta voi auttaa muodostamaan voittoyhdistelmiä.Voittoyhdistelmät sen sijaan eivät muodostu vasemmalta oikealle kuten yleensä, vaan myös ylhäältä alas, toisin sanoen yhdistelmien ei tarvitse alkaa reunimmaiselta kiekolta.

Bejeweled on helppo ja ainutlaatuinen

Pelaajille, jotka ovat tottuneet tavallisiin hedelmäpeleihin, Bejeweled voi tuntua alkuun hieman kummalliselta. Mutta pikkuhiljaa paljastuu, että peliautomaatti on todella hauska. Hyvä todiste tästä on sekin, että Bejeweledin peli-idea on kopioitu moniin muihin hedelmäpeleihin, kuten supersuosittuun Gonzos Questiin. Bejeweled slotti julkaistiin vuonna 2005, eli neljä vuotta ennen 2009 verkkoon pamahtanutta Gonzos Quest kolikkopeliä.Erona Gonzos Questiin Bejeweled pelissä on 10 maksulinjaa: 5 pystyyn ja 5 vaakaan. Toisena erona Bejeweled ei vain jostain kumman syystä ole lähellekään yhtä hauska kuin Gonzo Quest. Bejeweled oli kyllä hetken hittipeli, mutta menetti suosionsa aika nopeasti.Pelaajan on mahdollista säätää yhden pelikierroksen hintaa valitsemalla haluamansa panoslinjat ja panoksen. Bejeweled slottia kannattaa pelata aina kaikilla 10 voittolinjalla, sillä muuten on mahdotonta voittaa Super Jackpotia.
  • Voittolinjat: 10
  • Wild-symbolit: on
  • Bonuspeli: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by supergametrailers.com. All Rights Reserved